+

Borászat,Pálinkafőzés kezelőanyagai

Az íz, az illat és a minőség szempontjából számos tényező befolyásolja a pálinka és borkészítés folyamatát. A borászati kezelőanyagok segítségével a pálinka és bor ízét, illatát, élvezeti értékét tudjuk befolyásolni.

Aszkorbinsav

Aszkorbinsav

690 Ft-tól

A kép a termékre hasonlító illusztráció, de méretben és színben is kissé eltérhet! Az aszkorbinsavval kezelt borok hosszabb tárolás után is megtartják üde, gyümölcsös jellegüket. Az aszkorbinsav említett hatásához nagymértékben hozzájárul a megfelelő kénessav szint jelenléte, mivel a két szer között szinergizmus alakul ki, ezáltal az oxidáció elleni védelem még hatékonyabb. A kezelés során a szabad kénessav tartalmat legalább 25 mg/liter szinten célszerű tartani.

Borászati kénlap

Borászati kénlap

390 Ft-tól

A kép a termékre hasonlító illusztráció, de méretben és színben is kissé eltérhet! Magyar termék A csomagban található kénlapok egy szeletje 1 HL-es hordó kénezésére elegendő.

Borderítő anyagok

A kép a termékre hasonlító illusztráció, de méretben és színben is kissé eltérhet!

Borélesztő

Borélesztő

180 Ft-tól

A kép a termékre hasonlító illusztráció, de méretben és színben is kissé eltérhet! Magyar termék Borélesztő 12-34 ºC hőmérséklet-tartományban erjesztőképes. Fehér- és vörösborok, gyümölcscefrék megbízható erjesztéséhez.

Borélesztő

Borélesztő

690 Ft-tól

Uvaferm 228 20g Felszabadító és hidegtűrő borélesztő enzim kezelőanyag szőlőhöz, gyümölcshöz, musthoz és cefréhez Uvaferm cm 20g Hidegtűrő borélesztő és erjesztő kezelőanyag intenzív illatú csonthéjas és bogyós gyümölcsökhöz, vörös és fehérborokhoz Uvaferm danstil 20g Hidegtűrő borélesztő kezelőanyag szőlőhöz, gyümölcshöz, musthoz és cefréhez Uvaferm opti-red 30g Színanyag megőrző kezelőanyag borhoz és cefréhez Uvaferm pm 20g Hidegen erjesztő kezelőanyag rosé és fehérborhoz, gyümölcscefréhez, aszúhoz, szamorodnihoz és pezsgőhöz

Borkősav

Borkősav

870 Ft-tól

A kép a termékre hasonlító illusztráció, de méretben és színben is kissé eltérhet! Szörp, üdítő dzsem, gyümölcsbor készítésére, savanyúságok, befőttek tartósítására, a bor természetes savtartalmának emelésére. Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen, tároljuk.

Cefre élesztő, aromafelszabadító Distilla Fruit X

A kép a termékre hasonlító illusztráció, de méretben és színben is kissé eltérhet!

Kosárba
Részletek
Citromsav

Citromsav

350 Ft-tól

A kép a termékre hasonlító illusztráció, de méretben és színben is kissé eltérhet! Eltarthatóság: 4 év

Élesztő tápsó

Élesztő tápsó

340 Ft-tól

A kép a termékre hasonlító illusztráció, de méretben és színben is kissé eltérhet! A tápsó használatával jobb minőségű bort kapunk, mivel az élesztők számára fontos ammóniás nitrogén a legkönnyebben tud beépülni, így az erjedés már az első napokon is szabályosan folyik.

Flor-Stop antiflor Borvirágosodást gátló tabletta

A kép a termékre hasonlító illusztráció, de méretben és színben is kissé eltérhet! kicsi /12 db-os/ Súly 15 gr (0,02 kg) Szélesség 110 mm Magasság 80 mm Mélység 20 mm közepes /2 db-os/ Súly 16 gr (0,02 kg) Szélesség 50 mm Magasság 80 mm Mélység 20 mm nagy /1 db-os/ Súly 22 gr (0,02 kg) Szélesség 65 mm Magasság 95 mm Mélység 20 mm

Folyékony kén 45%

A kép a termékre hasonlító illusztráció, de méretben és színben is kissé eltérhet!

Habzásgátló

Habzásgátló

570 Ft-tól

A kép a termékre hasonlító illusztráció, de méretben és színben is kissé eltérhet!

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.